Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség

Sikeres projektek - ORTOSTEP

ORTOSTEP
Sikeres projektek - ORTOSTEP

Az Interreg V-A Magyarország-Horvátország határ menti együttműködés keretében megvalósuló ún. BLIGHT Scheme projekt 2017. február 1-én vette kezdetét.

A projekt megvalósítása során összesen 4. pályázati felhívást tett közzé a projekt vezető kedvezményezettje a HAMAG Bicro zágrábi székhelyű vállalkozásfejlesztési ügynökség.

A 4. felhívásból válogatunk sikeres projekteket:

Az Ortostep és az Orto-A konzorciumának célja félig ortopédiai cipők kifejlesztése, amelyeket kifejezetten deformációk vagy egyéb láb állapotokhoz, elváltozásokhoz terveztek. A félig ortopédiai megközelítés azt jelenti, hogy az egyedi ortopédiai gyártásból származó összes műszaki elemet és anyagot felhasználják, ám a különbség az, hogy a termelés nem külön páronként történik, hanem sorozatban nagyobb mennyiségek előállíthatók egyszerre. Ez az eljárás jobb árat biztosít a végfelhasználók számára, nagyobb termelési mennyiségeket és alacsonyabb költségeket eredményez gyártott egységenként. A félig ortopédiai természet miatt ez a termék a páciens igényei szerint, mérésekkel testreszabható, hogy biztosítsa a tökéletes egyéni illeszkedést és védelmet.




További hírek