Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség

Interreg V-A B Light / Hogyan találhat projekt partnert

***B Light Web Platform a legegyszerűbb módja a partnerkeresésnek. Itt nyújthatja be Light Koncepcióját vagy Light Projekt Javaslatát is.

A KKV adatbázisban való keresés lehetőséget nyújt, hogy számos kritérium alapján (vállalkozás mérete, helye, üzleti szektor, stb.) szűrve partnert keressen közös projekt-javaslat elkészítéséhez, partnerség kialakításához. Minden vállalkozás bemutatkozik a „Szervezeti információ” és az „Együttműködési Profil” menüpontok alatt, ahol a partnerségi kérések és javaslatok találhatók. (ARCHÍV)

Ha szeretné vállalkozásának profilját bemutatni, kérem, regisztráljon ezen a felületen a „Regisztráció” gomb megnyomásával.*** (ARCHÍV)

--- Tisztelt Partnereink! Az európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR) következtében a Platformon való regisztációt zárolták. Kérem partnerkeresés céljából keresse meg ügynökségünket. ---

A Projekt partnerek (HAMAG- BICRO és a megyei fejlesztési ügynökségek) szerveznek egy vállalkozók közötti találkozót, amely lehetőséget nyújt, hogy gyorsan és könnyen találkozhasson potenciális együttműködő partnereivel. Az esemény helyszínét és időpontját weboldalunkon és a B Light Web Platformon is hamarosan közzé tesszük.

Ha érdekli a vállalkozói találkozón való részvétel, vagy szeretné cégének profilját a Platformon elérhetővé tenni kérem, keresse fel az alábbi kontaktot:

Göndöcsné Agócs Dóra

info@bmfu.hu

+3630/650-5715

 

 

Magyarország - Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program
B Light - Beneficiary Light Grant Scheme
Interreg - Európai Regionális Fejlesztési Alap

Megjegyzés: Jelen honlap az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg. A honlap tartalma kizárólag az Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség felelősségi körébe tartozik. Az itt megtalálható anyagok nem tekinthetők olyanoknak, mint amelyek az Európai Unió és/vagy a HU-HR Interreg V-A CBC Program Irányító Hatóságának hivatalos állásfoglalását tükrözik.