Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség

Sikeres projektek - SMART ELITE TRAINING BOX

SMART FIT CUBE
Sikeres projektek - SMART ELITE TRAINING BOX

Az Interreg V-A Magyarország-Horvátország határ menti együttműködés keretében megvalósuló ún. BLIGHT Scheme projekt 2017. február 1-én vette kezdetét.

A projekt megvalósítása során összesen 4. pályázati felhívást tett közzé a projekt vezető kedvezményezettje a HAMAG Bicro zágrábi székhelyű vállalkozásfejlesztési ügynökség.

A 4. felhívásból válogatunk sikeres projekteket:

Két szomszédos ország (Horvátország és Magyarország) partnerei fogtak össze, hogy egyedülállóan különleges, innovatív és az eddigiektől lényegesen eltérő “okos” edzőeszköz prototípusait fejlesszék ki. Az új sporteszköz – a SMART FIT CUBE – egy többcélú, több részből összerakható, kocka alakú edzőkeret, mely könnyedén felállítható otthon, egy parkban, edzőtermekben, vagy akár katonai objektumokban. Kialakításának köszönhetően könnyen szállítható és összeszerelhető. A Smart Fit Cube olyan “okos” érzékelőkkel van ellátva, amelyek Bluethoot-on keresztül képesek kommunikálni az okostelefonokkal és okos órákkal, figyelemmel kísérve így az edzés minőségét és hatékonyságát, majd eltárolva annak adatait. Ennek segítségével a felhasználó képes lesz nyomon követni és mérni fizikai aktivitását, illetve testének reakcióit az adott edzésre, lehetővé téve az edzést hatékony tervezését és szükség szerinti módosítását a jobb sporteredmények elérése érdekében.

Website: www.smartfitcube.com




További hírek