Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség

Első felhívás koncepciók benyújtására (2017.06.09) - Opening of the First Call for Light concepts (09/06/2017)

A B Light projekt első felhívása

A Horvát Vállalkozásfejlesztési Ügynökség (HAMAG-BICRO) a fő kedvezményezettje  A határ két oldalán működő KKV-k közötti, hozzáadott értékkel rendelkező üzleti együttműködések elősegítése című projektnek. A Beneficiary Light Konstrukció (The Beneficiary Light Grant Scheme, BLGS) egy vállalkozásfejlesztési támogatási konstrukció, amelyet speciálisan az „Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020” – programra terveztek.

A Light Projektekre az első körben összesen 2.550.000 Euro kerül kiosztásra, mely az Európai Regionális Fejlesztési Alapból kerül finanszírozásra. A Light Projekteket két lépcsőben, nyílt eljárásban, pályázat útján választják ki.

Az első felhívásban 2017. szeptember 15-ig van lehetőség a pályázatok benyújtására. A Light Koncepciók benyújtása folyamatos, évente minimum két értékelési időszakkal lehet számolni.

A kitöltött Light Koncepciók elektronikus benyújtása a B Light Platformon keresztül lehetséges.

A Light Koncepciók felhívása tartalmazza az elszámolható területeket, az elszámolható és beadási szabályokat és a kiválasztási folyamatokat.

A BLight projekt hivatalos weboldalán megtalálható és letölthető a Light Koncepció formanyomtatványa és minden más releváns dokumentum a projekthez.