Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség

„Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020”

2 668 000 000 Ft Európai Unió

TOP – 5.1.1-15- BAA-2016- 00001


A munkaerőhiány sok esetben területi, települési szempontból máshol jelentkezik, mint ahol a munkanélküliség. Valamint a szakmai elvárások is eltérnek attól, amilyen végzettséggel a munkanélküliek, ill. a közhasznú foglalkoztatásban dolgozók rendelkeznek. Magyarország és Baranya megye szempontjából is alapvető fontosságú az, hogy a munkaerő kínálat és a munkaerő kereslet közelíteni tudjon egymáshoz. A megoldásához lehetőséget kínál a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Foglalkoztatási Paktum projektje, melyet a Baranya Megyei Önkormányzat, a Baranya Megyei Önkormányzat Hivatala, valamint a Baranya Megyei Kormányhivatal konzorciumi együttműködésben valósít meg.

A program olyan foglalkoztatás- és gazdaságfejlesztési kezdeményezések, megállapodások megvalósítására szolgál, melynek célja a gazdasági élet helyi, a térségi viszonyokat legjobban ismerő szereplőinek, az államnak, önkormányzatnak, vállalkozásoknak, valamint a civil szféra képviselőinek összefogása a gazdaság és a munkaerőpiac fellendítése érdekében.

A Nonprofit Kft. kötelező nyilvánosság tárgyban, a 2016. szeptember 09-én aláírt vállalkozói szerződés értelmében elkészítette a projekt kommunikációs tervét, valamint a nyomtatott tájékoztatókat. Sajtó nyilvános nyitóeseményt, lakossági fórumot szervezett, ezen kívül 2021-ig – a projekt zárásásig – elkészíti az eredménykommunikációs kiadványt és gondoskodik a média megjelenésekről is.

A 2016. szeptember 23-án aláírt rendezvényszervezési feladatok ellátása tárgyú vállalkozási szerződés értelmében a Nonprofit Kft. 4 db tájékoztató fórumot, valamint 6 db műhelymunkát szervezett meg.


Vissza


További projektjeink

SHARE Interreg Europe

Projekt megvalósításának összege:

372 000 000 Ft Európai Unió PGI02325

Ős-Dráva Program

Projekt megvalósításának összege:

0 Ft Európai Unió Ős-Dráva Program

Kincses Baranya Fesztivál

Projekt megvalósításának összege:

5 000 000 Ft Baranya Megyei Önkormányzat Kincses Baranya Fesztivál