Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség

Második felhívás koncepciók benyújtására (2018.04.17) - Opening of the Second Call for Light concepts

B Light – 2. felhívás a Light Koncepciók beadására

A Horvát Innovációs és Beruházásfejlesztő Ügynökség (HAMAG-BICRO), a “Fostering value added business cooperations between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border” című projekt vezető kedvezményezettje elindítja a Light Koncepcók 2. felhívását. A B Light Scheme egy vállalkozásfejlesztési támogatási konstrukció - lehetővé teszi a határ menti területen történő KKV-k együttműködésének finanszírozását -, melyet speciálisan az „Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020” – programra terveztek.

A Light Projektekre a 2. felhívásban összesen 3.050.000 euróra lehet pályázni. A Light Projektek két lépcsős eljárásban kerülnek kiválasztásra: az első lépcsőben jóváhagyott Light Koncepciók továbbjutnak és a második szakaszban kerülnek részletesebb kidolgozásra („Light Project Javaslat”).

A második felhívásban 2018. június 18-ig van lehetőség a pályázatok benyújtására.

A kiltöltött Light Koncepciót elektronikus formában kell benyújtani a B Light Platformon keresztül.

2. felhívás a Light Koncepciók beadására itt található.

A Light Koncepciók felhívásának részleteiről (a támogatható területekről, a jogosultsági és benyújtási szabályokról, valamint a kiválasztási folyamatról szóló információkról) kérjük, tájékozódjon a Pályázati Útmutatóból. A "B Light" projekt hivatalos honlapján megtalálhatja és letöltheti a Light Koncepció formanyomtatványát és minden egyéb szükséges projektdokumentációt.

További információért, kérem keresse kollégánkat:

 

Göndöcsné Agócs Dóra (info@bmfu.hu; +3630/650-5715)

„A "B Light" projekt a KKV-k együttműködésének finanszírozására a Magyarország-Horvátország határmenti térségben a 2014-2020-as Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Programon belül valósul meg. A projektet a vezető kedvezményezett (HAMAG-BICRO) és hét magyar-horvát határmenti regionális fejlesztési ügynökség valósítja meg.